Het goede doel

Met trots stellen we jullie graag het goede doel voor waarvoor
we ons dit jaar gaan inzetten.
Hartekamp is een organisatie die al een hele tijd meegaat: eerst was de doelgroep hartpatiëntjes, vandaar de naam, maar nu is dat al jaren veel verder uitgebreid. Tegenwoordig nemen ze op hun activiteiten kinderen met fysieke beperkingen, mentale beperkingen en (indien ze de plaats hebben) gezonde vriendjes mee. Ze organiseren jaarlijks een zomerkamp, een krokusweekend en talrijke activiteiten voor deze kinderen en jongeren. Daarnaast zijn er nog twee leidingsweekends die ervoor zorgen dat de organisatie vlot draait en waarop ze de kwaliteit van het kamp en de activiteiten waarborgen. Deze organisatie draait volledig op vrijwilligers. Ze hebben op elke activiteit een goed uitgerust medisch team mee, een kamparts, verpleegkundigen en meerdere studenten in het medische maken deel uit van de ploeg. Daardoor zorgen ze ervoor dat ze alle kinderen die ze meepakken ook effectief goed kunnen verzorgen. Ook zij doen dit zonder enige vergoeding. Op kamp en op sommige andere activiteiten werken ze met groepen gebaseerd op de aard van de aandoening (mentaal of fysiek) en de leeftijd en het interessegebied. Zo verdelen ze de kinderen in drie "fysieke groepen" en drie "mentale groepen" van elk tussen de tien en twintig kinderen. De leeftijdsgrens zetten ze voor de fysieke groepen op 18 jaar en bij de mentale groepen op 25 jaar. Hartekamp is niet zo'n grote organisatie. Dit jaar op kamp hadden ze ongeveer 90 kinderen mee (van over heel Vlaanderen en enkele uit Nederland) en met de eventuele opbrengst kan er echt een verschil gemaakt worden voor die kinderen.

Sponsors

Zonder de steun van onze sponsors zouden we dit niet kunnen realiseren.

Charles

Sinds 1935 vind je bij Charles de (h)eerlijkste charcuterie, salades en bereide maaltijden. Een selecte keuze van ultravers voorverpakte producten, ambachtelijk bereid volgens de familietraditie.

Cockaert

Als familiebedrijf is Cockaert Copy Service uit Lier (Antwerpen) de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gekende, betrouwbare partner voor diverse soorten print- en kantoorbehoeften.

softworx

Kwalitatieve Software op maat. Softworx gaat uit van de vragen en verwachtingen van de klant en denkt proactief mee om gebruiksvriendelijke, efficiënte en betrouwbare software af te leveren.

raboontje

Verse groenten en overheerlijk fruit.
Klik hier voor onze facebookpagina