ontbijt

Wanneer?

Zondag 24 november kunnen jullie weer genieten van één of meerdere goedgevulde ontbijtmanden.
Indien u gekozen heeft voor afhalen dan kan u de manden komen afhalen op de kazerne tussen
08u00 en 11u00. De kazerne is gelegen in de Rollebeekstraat 9 te Wommelgem
Indien u gekozen heeft voor levering dan worden de manden geleverd tussen 08u00 en 11u00
afhankelijk van de ingeplande route. Bestellen via de website kan tot 17 november.

Ons verhaal

Ons verhaal begint 7 jaar geleden.
Om de inschrijving van de 1000km voor Kom op tegen Kanker te kunnen bekostigen moesten we 5000 euro bij mekaar zien te sprokkelen. Een bedrag dat integraal naar
Kom op tegen Kanker en kankeronderzoek gaat.
We kwamen op het idee om ontbijtmanden te verkopen. Leveranciers waren ook enthousiast over het idee en waren zelfs bereid om een deel van de benodigde producten te sponsoren om zo ook hun steentje bij te dragen.
Het was een gigantisch succes en dat heeft ons doen besluiten om deze actie te herhalen. 3 jaar na mekaar hebben we de opbrengsten gebruikt om deel te nemen aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker. Natuurlijk zijn er nog andere goede doelen en om enkele van die in de kijker te zetten besloten we om te gaan kijken naar goede doelen die mensen zouden kunnen aanspreken om geld te doneren. Eén van de goede doelen van afgelopen jaren was BEDNET. Een organisatie die zich inzet om kinderen die ziek zijn en niet naar school kunnen gaan toch de lessen te laten meevolgen van thuis uit. Voor dit jaar hebben we gekozen voor een minder bekend goed doel, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Welk goed doel dat dat is kunnen jullie hier bekijken
ontbijtmand 1
“All you need is love. Maar af en toe een goed ontbijt is ook niet slecht.”
ontbijtmand 2
“Zo'n mand is gewoon af! Ik zou iedere zondag zo'n ontbijt willen.”
ontbijtmand 3
“Bij ons is het traditie geworden om manden te bestellen en om familie uit te nodigen.”

Sponsors

Zonder de steun van onze sponsors zouden we dit niet kunnen realiseren.

Charles

Sinds 1935 vind je bij Charles de (h)eerlijkste charcuterie, salades en bereide maaltijden. Een selecte keuze van ultravers voorverpakte producten, ambachtelijk bereid volgens de familietraditie.

Cockaert

Als familiebedrijf is Cockaert Copy Service uit Lier (Antwerpen) de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gekende, betrouwbare partner voor diverse soorten print- en kantoorbehoeften.

softworx

Kwalitatieve Software op maat. Softworx gaat uit van de vragen en verwachtingen van de klant en denkt proactief mee om gebruiksvriendelijke, efficiënte en betrouwbare software af te leveren.

raboontje

Verse groenten en overheerlijk fruit.
Klik hier voor onze facebookpagina